OVDE SE BILJANA TIPSAREVIĆ BAŠKARI SA SVOJOM PORODICOM: Na sve strane LUKSUZ, ovako nešto videli ste samo na FILMU
Biljana i Janko Tipsarević, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

dom

OVDE SE BILJANA TIPSAREVIĆ BAŠKARI SA SVOJOM PORODICOM: Na sve strane LUKSUZ, ovako nešto videli ste samo na FILMU

Tiparevići su svaki detalj pažljivo birali

Objavljeno:

Biljana i Janko Tipsarević godinama uživaju u skladnom braku, a sa dvoje dece svili su porodično gnezdo u jednom od najelitnijih stambenih kompleksa u Beogradu.

Luksuzan dom Tipsarevića odiše svetlošću, a potrudili su se da tonovi budu isti ili slični u svakoj prostoriji. Tako u dnevnoj sobi ima belih, bež i svetlobraon boja, a zanimljivo je da je sve otvoren plan - prostrana dnevna soba sa velikom garniturom nastavja se na trpezariju sa velikim stolom i modernim fotelja - stolicama.

Odatle porodica može da izađe na terasu, a prirodna svetlost u ovaj prostor ulazi kroz velika balkonska vrata, koja se prostiru skoro pa duž celog zida.

Biljana i Janko Tipsarević godinama uživaju u skladnom braku
Biljana i Janko Tipsarević godinama uživaju u skladnom brakufoto: Instagram printscreen/biljanatipsarevic

Tu su i komode na kojima se nalaze knjige, razne sitnice sa putovanja, ali i ramovi sa fotografijama njihovo dvoje dece, ali i cele porodice.

Biljana često na svom nalogu na Instagramu snima klipove, pogotovo vezane za njen posao, pa smo tako imali prilike da vidimo njenu spavaću sobu i kupatilo, u kom provodi dosta vremena.

Spavaća soba je takođe u belim i nežno braon nijansama, sa velikim bračnim krevetom. Dok se sa jedne strane nalazi njen garderober u kom može komotno da šeta, sa druge je "zlatno kupatilo".

Spavaća soba je takođe u belim i nežno braon nijansama
Spavaća soba je takođe u belim i nežno braon nijansamafoto: Instagram printscreen/biljanatipsarevic

Janko i ona definitivno ne moraju da se svađaju ujutru ko će prvi da se umije, jer imaju dva umivaonika, a posebnu pažnju privlače i velika ogledala sa jedne i druge strane.

Pored staklene tuš kabine, tu je i bela kada, koja se očigledno dopada njihovom kućnom ljubimcu.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/biljanatipsarevic

- Oboje smo istog karaktera i često dobijamo komentare prijatelja – usporite. Ali mi smo avanturisti u srži, koji vole akciju i nove izazove. Život je jedan i želim da ga živimo punim plućima sa svim lošim i dobrim stvarima koje nas okružuju i koje nam se dešavaju, da na tome učimo i da volimo da nismo stalno u zoni komfora, meni to prija - rekla je jednom prilikom Biljana, a to se i pokazalo s obzirom na to da obožavaju da putuju.

Ipak, na kraju dana, kad se vrate, bilo sa posla ili sa puta, oni imaju luksuznu oazu koja im pruža preko neophodan mir.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.